Bardot Helsinki – Rento ja Laadukas Bistro Ravintola

Bardot Helsinki on rento ja laadukas bistro-ravintola Helsingin sydämessä. Ravintola Bardot tarjoaa herkullisia aterioita, viihtyisän tunnelman sekä ammattitaitoisen palvelun. Tämä bistro on varmasti oiva valinta niin lounaalle, illalliselle kuin rennolle viikonloppubrunssillekin. Bardot Helsinki yhdistää klassisen bistrokonseptin modernilla twistillä, joka takaa unohtumattoman ruokaelämyksen.

Bistro Bardot: Rentouttava ja Hienostunut Tila

Ravintola Bardot Helsingin sisustus on trendikäs ja moderni, mutta samalla viihtyisä ja lämminhenkinen. Ravintolan sisustus on suunniteltu tarkasti sopimaan rentoon ja hienostuneeseen ruokailukokemukseen. Korkeat kattolamput, pehmeät istuimet ja tyylikkäät materiaalivalinnat luovat harmonisen ja tunnelmallisen ympäristön. Bardotin tila on jaettu eri alueisiin, jotka tarjoavat erilaisia ruokailu- ja viihtymismahdollisuuksia, kuten baaritiskin, ruokasalin, sekä viihtyisän terassin kesäaikaan.

Bardot Ravintola: Laadukasta Ruokaa ja Juomaa

Ravintola Bardot Helsingin menu tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia, joissa yhdistyvät niin perinteiset ranskalaiset maut kuin paikallisetkin raaka-aineet. Bardotin keittiössä valmistetaan ruoka aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa ruokaelämyksen korkean tason joka kerta. Ravintola Bardotin listalta löytyy vaihtoehtoja niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaa suosiville. Kattava juomavalikoima täydentää ruokailukokemuksen, olitpa sitten kiinnostunut maistelemaan laadukkaita viinejä, olutta tai muita alkoholittomia juomia.

Rento ja Ammattitaitoinen Palvelu

Bardot Helsinki panostaa myös asiakaspalveluun. Ravintolan ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa varmistaakseen, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja hyvin palvelluksi. Olitpa sitten ensikertalainen tai säännöllinen vierailija, Bardotin henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivimmat ruoka- ja juomavaihtoehdot sekä antaa suosituksia.

Aukioloajat ja Sijainti

Ravintola Bardot Helsinki on avoinna seuraavasti:

Päivä Aukioloajat
Maanantai – Torstai 11:00 – 22:00
Perjantai – Lauantai 11:00 – 23:00
Sunnuntai 11:00 – 21:00

Ravintola Bardot sijaitsee osoitteessa Esimerkkikatu 123, Helsinki. Paikan päälle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla, ja lähistöltä löytyy myös parkkipaikkoja.

Pöytävaraukset

Jos haluat varmistaa pöytäpaikan Ravintola Bardotista, suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Voit tehdä varauksen joko puhelimitse numerosta 123 456 789 tai sähköpostitse osoitteesta info@bardothelsinki.fi. Varaus on helppo tehdä myös ravintolan verkkosivujen kautta.

Tervetuloa Nauttimaan Bardot Helsingistä!

Olitpa sitten etsimässä herkullista lounaspaikkaa, romanttista illallista tai rentoa brunssia, Bardot Helsinki tarjoaa kaiken tarvittavan unohtumattoman ruokaelämyksen saavuttamiseksi. Tule nauttimaan laadukkaasta ruoasta, rentouttavasta tunnelmasta sekä ammattitaitoisesta palvelusta. Bardot Helsinki on täydellinen paikka niin yksin yhteen tai ystävien kanssa viettämäsi ajan nauttimiseen. Tervetuloa syömään ja rentoutumaan Bardotin hurmaavaan maailmaan!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Bistro Bardot?

Bistro Bardot on ravintola Helsingissä, joka tarjoaa herkullista ruokaa ja tunnelmaa.

Missä Bistro Bardot sijaitsee?

Bistro Bardot sijaitsee Helsingissä.

Minkä tyyppistä ruokaa Bistro Bardot tarjoaa?

Bistro Bardot tarjoaa ranskalaisia ja kansainvälisiä ruokalajeja.

Onko Bardot-ravintola suosittu?

Kyllä, Bardot-ravintola on suosittu ruokakohde Helsingissä.

Tarjoaako Bardot-ravintola myös take away -palvelua?

Kyllä, Bardot-ravintola tarjoaa myös take away -palvelua.

Onko Bardot-ravintolalla terassia tai ulkoseatingia?

Kyllä, Bardot-ravintolalla on terassi, jossa voi nauttia ruoasta ulkona.

Onko Bardot-ravintola sopiva paikka romanttiselle illalliselle?

Kyllä, Bardot-ravintola tarjoaa romanttisen ilmapiirin ja herkullista ruokaa romanttisen illallisen nauttimiseen.

Tarjoaako Bardot-ravintola erityisiä ruokavaihtoehtoja allergikoille?

Kyllä, Bardot-ravintola tarjoaa erityisiä ruokavaihtoehtoja allergikoille.

Onko Bardot-ravintolassa useita istumapaikkoja?

Kyllä, Bardot-ravintolassa on useita istumapaikkoja.

Voiko Bardot-ravintolassa tehdä pöytävarauksen?

Kyllä, Bardot-ravintolassa voi tehdä pöytävarauksen.

Artiklen Bardot Helsinki – Rento ja Laadukas Bistro Ravintola har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 23 anmeldelser