Kodinportti kirjautuminen

Kodinportaali – Tervetuloa

Päivityksen arvioitu kesto on noin 60 minuuttia. Päivityksen ajan kirjautuminen palveluun ei ole mahdollista. Terveisin, Kodinportti-tiimi.

Kodinportaali-etäliittymä – Kodinportti

Kodinportaali-etäliittymä | Kodinportti

Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla tunnuksilla osoitteessa www.kodinportaali.fi. Etäliittymän toimintojen käyttöoikeudet voidaan määrittää …

Kodinportaali-etäliittymän käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Etäliittymää voidaan käyttää tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla kun käytössä on Internet-yhteys. Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla tunnuksilla osoitteessa www.kodinportaali.fi.

Kodinportti Mobile

Kodinportti Mobile | Kodinportti

KODINPORTTI MOBILE. ILMOITUSTAULU. VARAUSKALENTERI. KIRJAUTUMINEN. ASUNTOKANSIO. TAPAHTUMAKALENTERI. ÄÄNESTYS JA MIELIPIDEKYSELYT. PYSÄKÖINTIALUE.

Kodinportti Mobile on oma sovellus Kodinportin asukaskäyttäjille. Kodinportti Mobile on ladattavissa suoraan älypuhelimiin ja tabletteihin laitteen oman kauppasovelluksen kautta. Kodinportti Mobile toimii suomen, ruotsin ja englannin kielillä käyttäjän valinnan mukaan.

Kodinportti: Digitaalinen rappunäyttö, porrasnäyttö

Digitaalinen rappunäyttö, porrasnäyttö | Kodinportti

Kodinportin avulla helpotetaan ja tehostetaan kiinteistöhuollon työskentelyä, sillä päivitykset, ilmoitukset ja muutokset voidaan tehdä verkossa sijaitsevan …

Kodinportti on tyylikäs ja edistyksellinen ratkaisu kerrostaloaulaan. Kosketustaulu palvelee asukkaita päivittäin monipuolisilla toiminnoilla, kokoaa ajankohtaisen tiedon asukkaiden nähtäville ja hoitaa myös ilmoitustaulujen, asukaslistojen ja varausvihkojen tehtävät.

Asukkaalle | Kodinportti

Kodinportti on kosketuksella toimiva porrastaulu, asukasta palveleva ratkaisu joka tuo helpolla tavalla nähtäville taloyhtiön tärkeät tiedot ja useita …

Kodinportti on kosketuksella toimiva asukasta palveleva porrastauluratkaisu, joka tuo helpolla tavalla nähtäville taloyhtiön tärkeät tiedot ja useita hyödyllisiä toimintoja.

Kodinportti-taulut

Kodinportti-taulut | Kodinportti

KODINPORTTI-TAULUT. Taulukuva. ASUKASLISTA. ILMOITUSTAULU. VARAUSKALENTERI JA VARAUSVIHKOT. KIRJAUTUMINEN. TAPAHTUMAKALENTERI. ÄÄNESTYS JA MIELIPIDEKYSELYT …

Kodinportti-taulu kokoaa kaikki taloyhtiön tärkeät tiedot yhteen paikkaan. Asukaslistat, taloyhtiön, kiinteistönhuollon ja asukkaiden ilmoitukset sekä erilaiset varaukset ovat helposti luettavissa. Tauluille voidaan sisällyttää myös esimerkiksi säätietoja, julkisen liikenteen aikatauluja ja autopaikkojen varaustilanne. Tietojen päivitys on helppoa internetissä toimivan etäliittymän avulla.

Kodinportti-asukkaan-ohje.pdf

Kodinportti Mobile älypuhelinsovellus ja Internet-selaimella käytettävä … on käytössä Kodinportissa iLOQ-avainlukija, tapahtuu kirjautuminen muuten …

Kodinportti – digitaalinen kosketustaulu – DNA

Kodinportti – digitaalinen kosketustaulu | DNA

Asukkaat kirjautuvat helposti sisään taulua koskettamalla, varaavat esimerkiksi ajan saunavuorolle ja muihin yhteisiin tiloihin sekä lukevat isännöitsijän ja …

Kodinportti-kosketustaulu kokoaa kaikki taloyhtiön ja asukkaiden tärkeät tiedot yhteen paikkaan. Päivitä etänä. Korvaa paperi-ilmoitukset. Vain DNA:lta.

Kodinportti Mobile – sovellukset – Google Play

Kodinportti Mobile – Google Play ‑sovellukset

Kodinportti-mobiilisovellus tuo Kodinportti-tauluista ja Kodinportaali-etäliittymästä asukkaille tutut ominaisuudet mobiililaitteellesi.

Kodinportti-mobiilisovellus asukkaille

Keywords: kodinportti kirjautuminen