Twitter jessikka aro

Vesa Häkkinen on Twitter: “@JessikkaAro Tekemäsi …

Aro is a prolific Twitter user and was originally chosen for the award because of her investigative work exposing Russian troll factories.

Tiina Keskimäki on Twitter: “Operaatio Jessikka Aro alkakoon …

Operaatio Jessikka Aro alkakoon. Nyt selvitetään. @Yleisradio. :n osuus kaikessa. Oletteko mukana? Translate Tweet. Image. 6:17 PM · Oct 24, 2021 from …

Laura Halminen on Twitter: “@JessikkaAro Kiitos kun muistutit …

Oct 2, 2014. When I grow up, I am going to be a spin doctor and a pimp. @JessikkaAro. say hi to your sister 🙂 2. 3. Jessikka Aro · @JessikkaAro.

Aleksi Valavuori on Twitter: “@JessikkaAro En tiedä olenko …

@JessikkaAro. En tiedä olenko muistanut kehua, mutta nyt muistan. Olet tehnyt ihan helkkarin arvokasta työtä Jessikka. Kiitos. Translate Tweet.

Ville Cantell on Twitter: “Pitää tästä antaa kiitosta …

@JessikkaAro. ja muille jotka nostaneet näitä ilmiöitä esille ja toimineet ns. ladunavaajina. Saivat monet niin kuin Jessikka paljon lokaa osakseen.

Tiina Keskimäki on Twitter: “Huomioikaa tapaus #JessikkaAro …

Huomioikaa tapaus #JessikkaAro. #ennakkosensuuri #lähestymiskielto. Translate Tweet. verkkouutiset.fi. KD kysyy: Onko hallitus ajamassa ennakkosensuuria?

Tere Sammallahti | Kokoomus – Twitter

Tämä nyt ei varsinaisesti vähennä häiriköintiä. Fanisi hyökkäävät Arojen kimppuun ja vasemmisto sinun. Ja nyt kun sanon tämän, fanisi räkyttävät minulle.

Tero on Twitter: “@JessikkaAro @RusiAlpo Vanha …

Vanha sanonta on että pidetään hullua jännityksessä. 🙂 Onnea projektiin ja informoi toki meitä kiinnostuneita aina silloin tällöin! Translate Tweet.

Panu Huuhtanen on Twitter: “Keskustellaan Jessikka Aron …

Hanhikari lukee Jessikkan ja Toiviaisen facebook-keskustelun, josta kuvakaappaus. Jessikka Aro lupaa siinä kerätä Toiviaiselle kuvakaappauksia MV-faceryhmästä …

Keywords: twitter jessikka aro